Kristine Schmelling Jørgensen den 30-06-2016
    Anette Kragelund har opsagt sit job på Mou Skole, da hun har fået nyt job på Herningvejen Skole pr 1.8.
    Vi holder afsked for Anette efter sommerferien

Kristine Schmelling Jørgensen den 27-06-2016
    Hærværk på Mou Skole

Fredag den 24. juni mellem kl. 14.30 og 15.45 var Mou Skole udsat for hærværk!

En eller flere personer har været inde i skolebodens køkken. Her er der blevet stjålet flere AQUA DOR. Desuden er der taget æg, gær, ketchup, sennep, marmelade og mel fra køleskabe og hylder. Tingene er blevet brugt til at lave hærværk i skolens lokaler og på bygningen udenfor. I køkkenet var der sprøjtet med sennep og honning på borde og vægge. I den ”Grønne Cafe” var flere melposer tømt ud og marmeladepakker smadret på gulvet. I skolens store aula var smuldret gær smidt over hele gulvet og smadret mod døre og vægge. Uden for er der blevet sprøjtet med ketchup og sennep, og kastet med æg og mel på vinduerne til to klasselokaler.

Det er rigtig ærgerligt at skulle gå på ferie med ovenstående orientering. Vi har politianmeldt sagen og har kontaktet skolens SSP-betjent i håbet om vi kan få det opklaret. Hvis nogen af jer forældre eller elever har hørt eller set noget, der kan føre til en opklaring vil vi meget gerne høre fra jer hurtigst muligt.
    I kan kontakte os i ledelsen samt trivselslærer, Helle Drenth.

Kristine Schmelling Jørgensen,
    Skoleleder, 99824686